Fight-oh!

~unpredictable,ungovernable,very complicated me~

Finally..berjaya mengedit blog..wouhh..blogspot sudah canggih..o.0

Tak tahu, sampai bila boleh update. Of coz, kalu dah masuk sekolah, tak sempat lagi..but, just a little review about my life before this blog genre will totally change. yup. Time to change huh?

Dalam masa beberapa bulan selepas menghapdet, a lot of things happened.
Tak tau nak menulis yang mana satu dulu. Banyaknyaaaa.. Family dulu k?

My beloved uncle, pakcik Madi, meninggal dunia 2 hari sebelum hari raya puasa. Hari raya puasa kali ni, walaupun seronok nak disambut sebab first time saya beraya as a wife but too much to bear. Mendung saja raya kali ni. Semua orang hilang semangat sebab pemergian pakcik, tak diduga langsung. Tak bersebab langsung dan mengejut. Sampai sekarang, result penyebab kematian still pending. Dalam tidur yang sekejap dan tenang.

Sebelum raya haji.. again..semua terkejut lagi..Abang ipar, suami kpada Kakngah plak yang pergi dulu.Penah terbaca pasal pemain paintball yang meninggal dunia masa tengah main tu? yup. That was him. Baru 2 tahun je kakngah kawin.. Terkejut. Sedih. Speechless. Baca kat sini kalu nak tau pasal berita tu.Bro, you are famous now..Dah tak nak tulis lagi pasal dia sebab hari tu, dalam esei untuk paper exam English, I wrote about him.. Sambil jawab soklan, air mata ni berjurai2..adoyaii..

So, after this, harapnya, blog ni bertukar genre ok.. Dah tak mau macam dulu. I still keep my past entries. Eh..blog yg lama masih pegang entry2 dulu kala sejak 2006. Tengokla kalu rasa nak update kat sini...

oh ya..this is her..our new member. Girls Club in da house. Nur Aisyah Humaira yang manis..

0 org suka saya:

Pages

About me

About this blog

What belongs here, remain here..

klik aje

Powered by Blogger.

Totoro