Fight-oh!

~unpredictable,ungovernable,very complicated me~

welcome 2011..

ehem..
ada wah-siat sket neh..

To whom it may concern..
Thanx for these few greatest months in my life.
I have a great moments with you.
God knows well why I have to move out from SmkD.
To start a new life I guess.
I'll learn somehow to start it without u.
Do take care coz I believe u'll do well..
What u give, u'll get back..
I'll make sure about it.
Thanks.. :)

******************************

ok..wah-siat dah abeh..
naa..

Start tahun baru 1/1/11 dengan kenduri di seblah perak. Sorry takleh upload gmbr lagi sebab tadak skeping pon.Suma dok kat org..wohh.. This is ridiculous! Nantila ye. Eh..eh.. Dah tawen rupanya saya. Hee.. Ari ni start dah sesi persekolahan. Good news comes with bad news.

Good news nya, saya dapat jadi GSTT lagi. Cuma 20 org ja yang terpilih. But the bad news is.. Maybe cuma sebulan. Hahaha.. JPN wat lawak senario owh.. Sebulan pon nak panggil kerja.. ngee..

Tapi good news lagi.. Or bad? taktau.. Mix feeling.
Bukan lagi di SmkD. Tapi kat sek lain.
I admit that saya memang berharap dapat sekolah lain.
Atas dua sebab.
I have to move on.. and I have to let it go..

Tapi somehow.. saya rasa sangat2 sedih.
I miss SmkD..
Sangat2..
Although macam2 jadi kat situ, tapi saya sgt rindu untuk wat kerja2 yang byk kat situ.
Sangat rindu Kelab B.Jepun..
Sangat rindu board pictures Moments of SMKD.
Tapi Allah tau knapa saya perlu lepaskan suma tu kan?

Dan bila saya telah bersetuju mengubah status saya, banyak pintu2 keajaiban Allah terbuka untuk saya. saya perlu melangkah terus tanpa berpaling ke belakang langsung. Seminggu sebelum langsung, Allah makbulkan doa untuk saya dapat interview tu. Alhamdulillah, berjalan lancar. Kalau tak dapat pon, saya bersyukur dpt peluang tu. Seminggu selepas majlis, dapat berita gembira dari Kak Long slepas menunggu untuk 8 tahun. Banyak sangat yang Allah permudahkan..

Walaupun terpaksa melepaskan benda2 yang saya sayang dan suka.. Saya tau.. Suma tingkap tertutup sebab ada satu pintu yang akan terbuka..

Saya cuma mahu berdoa.. Allah kuatkan langkah saya yang goyah ni..
Dahlah sorang2 je kat sini.
Totoro kat sana.
Saya kena kuat.
Saya mesti pilihhh..(ehh..iklan..haha)

Ok..Mau terus kuat kena minum Twister. Jom gi kedai..
Lai..lai..lai..

0 org suka saya:

Pages

About me

About this blog

What belongs here, remain here..

klik aje

Powered by Blogger.

Totoro