Fight-oh!

~unpredictable,ungovernable,very complicated me~

Salamm..
Haaa..
nampak lain tak blog neh..
tralalala..
entry sebelum ni telah dipindahkan ke blog yg lebih private.
so what ever yg tulis kat sini, takdela private sgt.

sempena cuti sekolah dah mula ni..
penutup cuti sekolah sangat beshh..

waktu edar kad jemputan, majoriti org tercengang2 sebab tak ramai yg tau.
hehehe. bak kata madam muah muah, undangan tu menutup suma provokasi, dan spekulasi sebab jaki jipang.
heee..

lagi yang besh..
sekolah kitorang dapat no 2, anugerah ko-kurikulum peringkat kebangsaan.
no 1, sek. sultanah asma, dengan perbezaan 3 markah. Walaweeii..
tak sia2 parking lot penuh pukul 12 tgh malam hari tu..

so ari ni, penutup ari koko yang tak dapat dijalankan sebab cuti banjir,
ada penyampaian adiah.. weeeeii.. Persatuan Bahasa Jepun bolot anugerah
persatuan terbaik, dan tempat kedua untuk keseluruhan kot.. Waaa.. syok giler.
terasa penat lelah selama ni berbaloi. Dapat gerakkan persatuan yang lena
tidur sangat2 besh. Harap2 tahun depan, diorang bergerak maju lagi tanpa saya. Hoyee..

Summersault berkembar? Achieved!

Saya dapat anugerah guru persatuan paling aktif 2010..
Adik dapat anugerah bintang sukan 2010..

Mission kitorang accomplished! Yeay..

0 org suka saya:

Pages

About me

About this blog

What belongs here, remain here..

klik aje

Powered by Blogger.

Totoro