Fight-oh!

~unpredictable,ungovernable,very complicated me~

konniciwaaa..

aippp.. hari ni konon2 nak gi kenduri.. nak cari idea.. tp..cheee.. saya memang tak suka ikut madam gi kenduri.. tak beshh.. temperature bleh naik nnt.. huhu.. lately ni, byk download crita lama2. Guess what.. saya jumpa citer To Sir With Love.. Uuu.. Maybe yang tak minat tengok citer2 mcm ni, tak suka sgt. Tapi cita ni memang feveret abah and the rest of my family. Madam siap bleh nyanyi lagu To Sir With Love ni tau.. tadi pagi dia dok nyanyi kat dapur..>_<''

Most of crita yg saya download suma nya wajib bagi saya motivasi sket. Cita To Sir With Love ni, pasal cigu yang ngajar budak2 nakal. Macam Gokusen, it give me ideas.. to be a little bit different untuk hadapi budak2 macam ni. Try gak download crita yang agak ringan macam Duplex, Girl Next Door (18sx, huh!) and few yang kelakar tapi memang tak memenuhi citarasa. Semua saya tengok separuh je. Baik tengok citer Princess and the Frog daripada tengok crita macam tu!

Then terjumpa crita Ramen girl. Crita besh, ada motivation, tapi macam hang and ending dia anti climax. Tak beshh.. Tapi crita tu wat saya rasa nak makan ramen..arghh.. mana nak cari. last2 end up kat dapur.. tengok ayam, sotong..(madam takda ni..slamat..) Bihun tom yam jela.. Pastu cari chopstik.. Dan bayangkan.. konon2 makan ramen..hahaha.. mengong..

Saya malas menulis skang.. Hmm..
This is so not me..
Saya gak malas bercakap skang.
Sepatah orang tanya, sepatah la saya jawab.
Hmm.. Sorry kay guys..
Bukan maksud ati nak mengasingkan diri or tak bercakap.
Saya lebih suka sendiri sekarang..
Aduh.. I'll hurt them kalu terus macam ni..

Ok.. Next entry saya upload gmbr pre wedding without the bridegroom.. gambra still kat miss photographer yang baru first time amik job ni. not bad.. she's good. So saya tak terkilan sangatla sebab maybe Yat will be my pengapit, Ayu will be my photographer, Ilah tukang sambut org.. Heee.. all my bestfriends are beside me.. I likeee..

Till next entry.. Ja nee..




p/s: dapat tau satu crita besh.. punyalah makhluk tuhan sorang tu dok kutuk org kaw2, dok puji diri teraniaya dan bagus, sebarkan kat suma org.. skali kantoi..kantoi dgn adik org yg dia kutuk plak tu.. aduh..hahah.. kata org talam dua muka, kamu empat? hahahahaha...Cash dari Allah. :)

0 org suka saya:

Pages

About me

About this blog

What belongs here, remain here..

klik aje

Powered by Blogger.

Totoro